Klimaatvriendelijker in 2023?

De jaarteller staat op 2023. Iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens. Voor mij is dit speciaal voor jou elke week een klimaatkraker brengen in dit blog. Vooral ook zelf nog heel wat aanpassingen doen aan mijn levensstijl. Wat zijn jou voornemens voor 2023?

Wil je ook nog klimaatvriendelijker gaan leven in 2023? Niet omdat het moet, maar omdat je het beter vindt. Je past je levensstijl stap voor stap verder aan. Ik zorg alvast elke week voor een klimaatkraker.

Klimaatkraker: KlimaatContact leert je om te gaan met je bezorgdheid over het veranderde klimaat. Via gesprekken leer je aan welke oplossingen je kan werken. Je leert hoe je een positief gesprek over het klimaat kan aangaan. Je leert andere mensen kennen die hetzelfde voelen als jij. Je inschrijven voor een workshop van KlimaatContact kan ik je van harte aanbevelen.
https://klimaatcontact.be/workshops/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s