Over mij

Profielfoto

Ik ben Rudi alias Klimaatkraker in dit blog. Woonachtig te Roeselare, West-Vlaanderen, België. Geboren in 1964. Ik probeer zo ecologisch mogelijk te leven. Niet eenvoudig in deze wereld. Boeken en internet helpen mij te ontdekken hoe ik dat moet doen.

Ik zorgde van augustus 2021 tot eind 2022 voor een wekelijks Ecotip op het werk. Helaas diende dit plaats te maken voor een ander meer ‘ludiek’ onderwerp. Ook het fietsen op het werk hielp ik aanmoedigen. Door mee de fietsstalling te herontwerpen en door challenges te organiseren. Eerst via Bike to work. Daarna via een zelf ontwikkelde App. Op onze dienst werken we met zo weinig mogelijk papier.

Klimaatgesprekken komen bij mij meestal vanzelf omdat ik er veel mee bezig ben. Het was voor mij echter verrassend aangenaam om met gelijkgestemden een workshopreeks te mogen volgen bij klimaatcontact. Klimaatgesprekken op het latere uur van de dag voeren was telkens een nieuwe uitdaging. Echt een aanrader. Zelfs maanden na de workshopreeks houden we nog regelmatig contact.

Met dit blog wou ik een uitbreiding maken van de wekelijkse ‘Ecotip’ die gedeeld werd via een digitaal krantje voor het personeel waar ik werk. Via dit blog kan ik een meer persoonlijke kijk geven en ook andere mensen leren kennen. Ik leer graag bij en ben verre van perfect, je mag gerust commentaar geven op mijn blogposts.

Elke week op maandagavond omstreeks 18:00 publiceer ik een nieuwe klimaatkraker. Ik kijk alvast uit naar jou reacties. Volg dit blog om niets te missen en mee te doen aan de uitdagingen. Delen zou al helemaal top zijn.

2 gedachten over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s